ONTVANGER M7 MZ-102

139.00

  • Interactieve diensten: TV Gemist, Begin Gemist, Films & Series en Erotheek
  • Opnemen en live-tv pauzeren op externe harde schijf (niet bijgeleverd) of opnemen ‘in the cloud’
  • DiSEqC 1.0 en 1.1 (protocollen 1.2 en USALS om automatische schotels aan te sturen worden binnenkort toegevoegd)
  • Automatische zenderlijst-updates
  • Elektronische Programmagids (EPG)

Beschrijving

De M7 MZ-102 is een compacte, interactieve HD-ontvanger met geïntegreerde smartcard voor de ontvangst van radio en tv via satelliet en internet.

Interactieve diensten (TV Gemist, Begin Gemist, Films & Series, Erotheek) zijn in de EU beschikbaar mits het abonnement geregistreerd is op een Nederlands adres. De ontvanger dient hiervoor (bekabeld of draadloos) te zijn aangesloten op het internet. Bij de meeste abonnementen die Canal Digitaal aanbiedt, krijg je de mogelijkheid om via internet programma’s op te nemen van een selecte groep zenders. Sluit je een externe harde schijf aan op de USB-poort van de ontvanger (USB 2.0/3.0, capaciteit tenminste 16 GB), dan kun je daarmee ook opnemen en live-tv pauzeren. Via USB is de ontvanger voorzien van een beperkte opnamefunctie door de enkele satelliettuner. Als je opneemt zijn alleen de zenders op dezelfde satelliettransponder en de OTT-zenders beschikbaar om te bekijken. Externe harde schijf wordt niet bijgeleverd.

Je abonnement selecteer je als je de ontvanger met geïntegreerde smartcard registreert via de website van Canal Digitaal (zie handleiding). Heb je al een abonnement bij Canal Digitaal? Dan zet je je huidige abonnement via deze website over op de geïntegreerde smartcard in de ontvanger.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ONTVANGER M7 MZ-102” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *