ALTIJD WETEN WAT
ER THUIS GEBEURT

Ontdek het beste alarmsysteem

Het Eurolektro alarmsysteem biedt je maximale beveiliging en veiligheidscontrole vanuit je luie stoel thuis of vanaf overal ter wereld.

Alarminstallatie

Een alarminstallatie detecteert en waarschuwt bij een inbraak. Maar helpt ook preventief. Als inbrekers zien dat er een alarminstallatie aanwezig is, gaan ze al snel een deurtje verder. Een alarm kan afgaan door het openen van een deur of raam of als er ergens beweging wordt gedetecteerd. Dit werkt met magneten en sensoren. Als inbrekers het alarm willen saboteren gaat er ook een signaal af. Dit zal de inbreker meteen afschrikken. Het alarm kan ook worden aangesloten op het licht, zodat ze meteen in de spotlight staan. De alarmering gaat direct naar de meldkamer. U kunt er voor kiezen om zelf gebeld te worden na deze melding of dat direct de politie wordt ingeschakeld. Een alarminstallatie geeft een veilig idee, niet alleen als u thuis bent, maar ook als u weg bent is uw huis beveiligd tegen inbrekers. Een alarminstallatie is uit te breiden met camera’s en is tegenwoordig ook te bedienen via applicaties op smartphone of tablet.

Camerabeveiliging

Camera’s registreren alles. U heeft hiermee altijd zicht op wat er in en om uw huis afspeelt. De aanwezigheid van zo’n systeem heeft een preventieve werking. Inbrekers zullen niet onopgemerkt hun gang kunnen gaan. Zelfs ‘s nachts worden alle beelden haarscherp vastgelegd. Camerabeelden kunnen cruciaal zijn bij vervolging of bewijsvoering van delicten. Beelden kunnen tegenwoordig worden opgeslagen in de cloud, zo kunt u er ook altijd bij via tablet of smartphone.

Call Now ButtonBel ons
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux